Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-04@03:50:17 GMT

احتمال یک تا ۳ سال حبس برای «نجفی» قوت گرفت

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۰۳۴۰

احتمال یک تا ۳ سال حبس برای «نجفی» قوت گرفت

فارس نوشت: وکیل محمدعلی نجفی از برگزاری دادگاه موکلش در تاریخ ۶ آذر خبر داد و گفت: ۱۷ ابهام به نظریه جدید کارشناسی وارد است و چنانچه قتل شبه‌عمد تأیید شود، حداقل یک تا ۳ سال حبس در انتظار شهردار اسبق تهران خواهد بود.

حمیدرضا گودرزی وکیل محمدعلی نجفی گفت: نظریه کارشناسان نسبت به نظریات قبلی بهتر بوده و همراه با تغییراتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در نظریه قبلی کارشناسان معتقد بودند شلیک گلوله مستقیم به قفسه سینه اصابت کرده، اما اکنون معتقدند «شلیک غیرمستقیم» اصابت شده است.

وی ادامه داد: همچین کارشناسان معتقدند گلوله ابتدا به دست و سپس خارج شده و به صورت «زاویه‌دار» به قفسه سینه خورده است و این دلایل در‌ها را برای دفاع قتل شبه‌عمد باز می‌کند.

وکیل شهردار اسبق تهران گفت: جلسه مجدد دادگاه، ۶ آذر ماه برگزار می‌شود و چنانچه قتل شبه‌عمد تأیید شود، حداقل یک سال و حداکثر ۳ سال مجازات در نظر گرفته خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه پرونده ابهامات زیادی دارد، گفت: تقاضای رفع این ابهامات را داده‌ایم، ما ۱۷ نقطه ابهام را مشخص و تعریف کرده‌ایم چرا که معتقدیم باید زوایا روشن شود.

گودرزی گفت: ما معتقد بودیم که گلوله دفرمه شده، اما کارشناسان این موضوع را نپذیرفتند و در نظریه جدید معتقدند دفرمه شدن گلوله به دلیل اصابت به دست بوده نه اصابت به سطوح دیگر بنابر این تغییرات بنیادی در نظریه جدید اتفاق افتاده است.

این وکیل دادگستری گفت:‌به عنوان نمونه ۶کارشناس شامل ۳ کارشناس اسلحه و ۳ کارشناس پزشک قانونی در این پرونده باید رأی و نظر خود را بدهند در حالی که یکی از پزشکان قانونی نظریه خود را اعلام نکرده است یا به طور غیرتخصصی امضاء‌ها ر. انجام داده و مشخص نیست که کارشناس اسلحه نظر داده یا کارشناس پزشکی قانونی.

گودرزی تصریح کرد: همچنین کارشناسان در نظریه خود معتقد بودند شلیک گلوله در داخل وان بوده یعنی مرحوم «میترا استاد» به عقب رفته و داخل وان افتاده و بعد گلوله به بدنش اصابت کرده در حالی که اگر چنین بود داخل وان باید از خون پر می‌شد، اما اینگونه نبوده و نشان می‌دهد گلوله خارج از وان اصابت کرده است.

وی گفت: یکی دیگر از نقاط ابهام مطرح شده این بوده که گلوله زیر استخوان ترقوه چپ اصابت کرده و نشان می‌دهد گلوله به صورت کج از بالا خورده و باید پزشکی قانونی نظر بدهد؛ اگر گلوله از دست خارج و به قسفه سینه اصابت می‌کرد به دلیل قدرت شلیک، از آن طرف بدن خارج می‌شد در حالی که این نشان می‌دهد گلوله ابتدا به یک جای سفتی برخورد کرده و فشار و قدرتش گرفته شده و به صورت کج از بالا زیر استخوان ترقوه چپ خورده است.

این وکیل دادگستری گفت: از طرفی دیوان عالی کشور خواسته بود که تصویر روشنی کارشناسان نسبت به اینکه گلوله به دست و سپس به قفسه اصابت کرده ارائه دهند چرا که در پرونده تصویر روشنی وجود نداشت و باید مستنداتی بدهند، دادگاه نیز در این خصوص از کارشناسان خواست تا صراحتا در این خصوص نظر بدهند، اما در این نظریه جدید مستندات ارائه نشده است.

وی گفت: بنابر این در دادرسی که قرار است انجام شود نمی‌توان تمام موارد را ارائه کرد چرا که اگر دادگاه از کارشناس سوال کند او باید ابتدا مشاوره انجام دهد و بعد نظر دهد و در نتیجه دادرسی مشکل‌دار می‌شود.

گودرزی گفت: دادگاه ابهامات ما را به کارشناسان ابلاغ نکرده در نتیجه فقط وقت رسیدگی صادر شده و، چون در جلسه محاکمه نمی‌توان فی‌البداهه پاسخ داد در نتیجه ابهامات هم برطرف نخواهد شد و این موضوع با عرف قضایی ما نیز تطابق ندارد.

وکیل شهردار اسبق تهران گفت: چنانچه قتل عمد ثابت شود سه تا ۱۰ سال حبس در انتظار موکلم خواهد بود.

محمدعلی نجفی، شهردار اسبق تهران خرداد امسال میترا استاد همسر دوم خود را به قتل رساند و از سوی شعبه نهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی کشکولی به قصاص محکوم شد، اما دیوان عالی کشور در تحقیقات این پرونده، نقص‌هایی مطرح کرد و در نتیجه قرار شد محاکمه مجدد تکرار شود.

اولیای دم مرحوم میترا استاد البته از قصاص نجفی گذشتند، اما عمدی یا غیرعمدی بودن قتل در میزان مجازات ناشی از جنبه عمومی جرم تاثیر دارد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: محمد علی نجفی دادگاه نجفی پرونده قتل میترا استاد میترا استاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۰۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهت پزشکان داوطلب غزه از شدت جراحات در بیمارستان‌ها

یک متخصص عروق آمریکایی که به طور داوطلبانه به ماموریت امدادی در غزه رفته بود، با روایت شدت جراحات در بیمارستان‌های غزه بر اثر حملات رژیم صهیونیستی و دشواری درمان آن، هشدار داد که کادر درمان غزه نمی‌تواند از پس حمله احتمالی ارتش تل‌آویو به رفح برآید.

به گزارش ایسنا، یک متخصص عروق آمریکایی که پس از مدت خدمت در غزه به عنوان نیروی داوطلب آن را ترک کرده است، امروز (چهارشنبه) گفت که هیچ چیز برای آمادگی او به منظور مواجه شدن با گستردگی جراحاتی که آن‌جا دیده بود، کافی نبوده است. بیشتر مجروحان جوان بودند و زخم‌های پیچیده‌ای داشتند که اثر گلوله انفجاری بود. اغلب آن‌ها با نقص عضو مواجه می‌شدند.

 به گفته او، «بیشتر این زخم‌ها مروبط به گلوله‌های انفجاری و چیزی بود که قبلا با آن سروکار نداشتم؛ تازگی داشت.» او می‌گوید، در مدت خدمتش در بیمارستان اروپایی در غزه، تیم او، روزانه، به ۴۰ تا ۶۰ بیمار رسیدگی می‌کردند.

«شاریق سعید»، این پزشک متخصص عروق از آتلانتای جورجیا به رویترز گفت بیشتر موارد باید قطع عضو می‌شدند و در این مورد، احتمال عفونت زیادی وجود دارد و وقتی با نقص عضوی مواجه شویم که التیام پیدا نمی‌کند، مجبور به قطع عضو در سطح بالاتری می‌شوید.

حدود ۷۰ درصد از عمل‌های جراحی که او انجام داده است، زخم گلوله انفجاری بودند. بقیه، جراحات انفجار یا فروریختن ساختمان‌ها بود. «اسماعیل مهر» یک متخصص بیهوشی از نیویورک که مدیریت ماموریت غزه را بر عهده داشت، می‌گوید پزشکان داوطلبی که در آوریل به جنوب غزه رسیدند، از دیدن آن وضعیت مبهوت شده بودند و قادر به گفتن چیزی نبودند.

مهر که بارها در گذشته، در غزه به ماموریت رفته است، گفت که این بار باور چیزی که می‌دید برایش سخت بود. او می‌گوید، «در خان یونس، واقعا همه جا ویرانی می‌دیدم و حتی یک ساختمان هم سر جای خود نبود.»

به گفته سازمان بهداشت جهانی، از ۳۶ بیمارستان که به بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن این منطقه خدمات‌رسانی می‌کرد، تنها ۱۰ بیمارستان تا ماه آوریل تقریبا فعال بودند. مراکز بهداشتی فاقد تجهیزات پزشکی، نیروی انسانی و برق بود. حالا بزرگ‌ترین ترس او حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب غزه است که نیمی از جمعیت ۲.۳ میلیون نفری غزه در آن پناه جسته‌اند.

به گفته او، در صورت وقوع این حمله «نظام سلامت نمی‌تواند از عهده آن بربیاید و این یک فاجعه تمام‌عیار خواهد بود.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوک بزرگ به شگفتی‌سازان لالیگا؛ احتمال سقوط به دسته 2 و محرومیت از لیگ قهرمانان!
  • شوک به خیرونا: احتمال اخراج از اروپا و سقوط به لیگ 2
  • جلوگیری پلیس پاراگوئه از کتک‌زدن داور با گلوله!
  • رگبار، رعد و برق و وزش باد در زنجان پیش بینی شد
  • نجفی: استاندارد نبودن پیست‌ها برای ورزشکاران هزینه‌بردار است
  • شهادت ۳ فلسطینی در حمله اشغالگران به شمال رفح
  • دانشمندان یک «خطای فنی» در لبه کیهان کشف کردند
  • بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟
  • بهت پزشکان داوطلب غزه از شدت جراحات در بیمارستان‌ها
  • اسناد ساواک درباره‌ی همسر حاج آقا مصطفی خمینی چه می‌گویند؟