Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: دادگاه تجدیدنظر استان تهران مهرماه امسال حکم برائت دولت امریکا از قتل دختر معلول ایرانی را تأیید کرد.

دادگاه تجدیدنظر استان تهران مهرماه امسال حکم برائت دولت امریکا از قتل Murder دختر معلول ایرانی را تأیید کرد. دختر ایرانی که مریم نام داشت، 21 سال قبل به طرز مرموزی در ایالت مینه‌سوتای امریکا به قتل رسیده بود و ناکامی تلاش‌های مادرش برای اثبات قتل وی در خاک آن کشور سبب شده بود تا این مادر سختکوش پرونده را از دستگاه قضایی ایران دنبال کند که تلاش‌های او تاکنون فرجامی جز برائت امریکا از این اتهام نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مینا پورزندوکیل در توضیح بیماری دخترش مریم گفت: وقتی مریم متولد شد، پزشکان متوجه شدند که او به علت آنوکسی به فلج مغزی مبتلا شده است. من از همان زمان روند درمان مریم را شروع کردم. درمان‌های اولیه را نزد پزشکان متخصص داخلی دنبال کردم. بعد از آن در حالی که مریم 11 ماهه بود او را برای ادامه درمان به کشور سوئیس منتقل کردم تا شاید پزشکان معالج موفق به درمان او شوند که این‌طور نشد. وقتی به ایران برگشتم مریم همچنان تحت نظر پزشکان بود تا اینکه دخترم به سن چهار سالگی رسید. در آن سال با پزشکی امریکایی در یکی از بیمارستان‌های تهران مشورت کردم. او بعد از معاینه مریم به من اطمینان داد که با انجام یک عمل جراحی می‌تواند دخترم را درمان کند و قدرت راه رفتن را به او بازگرداند. من هم به او اعتماد کردم و مریم تحت عمل جراحی قرار گرفت اما تزریق بیش از حد داروی بیهوشی در جریان عمل ناموفق جراحی، باعث شد تا او به بیماری صرع هم مبتلا شود.

سفر به امریکا

دکتر پورزند ادامه داد: بعد از عمل ناموفق جراحی حالا باید به دنبال راهی برای درمان بیماری صرع مریم هم می‌گشتم. دو سال بعد از عمل جراحی مریم متوجه شدم که مرکزی پیشرفته برای درمان ضربه مغزی در امریکا بیماران را پذیرش می‌کند. بنابراین با هر دشواری که بود مریم را به آن مرکز منتقل کردم. پزشکان با شیوه‌هایی که در آن مرکز مرسوم بود، موفق شدند تا حد زیادی بیماری دخترم را درمان کنند به طوری که او بعد از هفت ماه موفق به راه ‌رفتن شد. راه ‌رفتن دخترم بعد از آن همه تلاش‌هایی که انجام داده بودم به منزله وارد شدن به دنیایی تازه بود.

گرفتار شدن در دام وکیل شیاد امریکایی

مادر مریم در ادامه افزود: من برای چند سال باید برای ادامه درمان مریم در امریکا می‌ماندم و این امر هم نیازمند سرمایه‌ زیادی بود. البته من وضع مالی خیلی خوبی داشتم، برای همین تصمیم گرفتم بخشی از سرمایه‌‌ام را تا زمانی که در امریکا اقامت دارم، در آنجا سرمایه‌گذاری کنم. همین تصمیم سبب شد تا اتفاق‌های بعدی، زندگی من و مریم را وارد مسیری تاریک کند. برای شروع سرمایه‌گذاری با یک وکیل امریکایی مشورت کردم. او وقتی از میزان سرمایه‌ام باخبر شد من را تشویق به سرمایه‌گذاری کرد. با تشویق‌های او تصمیم خود را عملی کردم، اما بعداً متوجه شدم که وکیل شیاد با همدستی یک پزشک Doctor نقشه تصاحب اموالم را طراحی و اجرا کرده‌اند. یک روز نامه‌ای از پلیس به دستم رسید که براساس آن حق سرپرستی مریم از من سلب شده بود. وقتی در این‌باره تحقیق کردم، متوجه شدم که آن وکیل با همدستی یک پزشک اسنادی را مبنی بر ابتلای من به بیماری روانی جعل و با ارائه آن به دادگاه محلی راچستر، من را از سرپرستی دخترم محروم کرده است. هرچه تلاش کردم نتوانستم دادگاه را متقاعد کنم که من از سلامتی کامل برخوردارم و به دستور دادگاه به یک مرکز نگهداری از بیماران روانی منتقل و بستری شدم و مریم هم به یک مرکز نگهداری از بیماران معلول منتقل شد.

رهایی از بیمارستان

دکتر پورزند ادامه داد: مدتی بعد با نظر پزشکان از بیمارستان مرخص شدم و تحقیقاتم را درباره چرایی بستری شدنم در بیمارستان شروع کردم. در بررسی‌هایم مشخص شد پزشکی که اسناد بیماری من را ارائه کرده، همسر قاضی رسیدگی‌کننده به این پرونده بود و همانجا بود که برایم روشن شد وکیلم با همدستی قاضی و همسرش با این کار اموالم را تصاحب کرده‌اند. پس از آن راهی مرکزی شدم که دخترم در آنجا بستری بود. وقتی بر بالین مریم حاضر شدم، متوجه آثار جراحت‌‌های زیادی در نقاط مختلف بدن او شدم. من قادر نبودم که مریم را با خودم به خانه ببرم، چراکه دادگاه من را از سرپرستی او محروم کرده بود. برای این کار از دادستان امریکا درخواست کمک کردم و پرونده‌سازی صورت گرفته را به او ارائه دادم. تلاش‌هایم برای نجات مریم فرجامی نداشت و بدون اینکه موفق به پس گرفتن دخترم شوم به ایران بازگشتم.

درخواست از پلیس بین‌الملل

دکتر پورزند گفت: در ایران پرونده‌ام را از طریق پلیس بین‌الملل دنبال کردم. بررسی‌هایم در این باره ادامه داشت تا اینکه به من خبر دادند دخترم در امریکا فوت شده است. با تلاش‌هایی که انجام دادم، موفق شدم جسد مریم را که مومیایی شده بود به ایران منتقل کنم. در گزارش ارائه شده همراه جسد، علت فوت وی سفید گذاشته شده بود. جسد هم بدون انتقال به پزشکی قانونی دفن شد.

اعلام جرم Crime علیه دولت متخاصم امریکا

وی در ادامه افزود: بعد از قتل مریم من علیه دولت متخاصم امریکا به اتهام قتل دخترم اعلام جرم کردم. با طرح شکایت در دادگاه لاهه درخواست غرامتی 132 میلیارد دلاری را مطرح کردم تا این غرامت را صرف کودکان معلول ایران کنم. خسارت 132 میلیاردی به علت اخطار قبلی من به دادستان امریکا در مورد قضات، پلیس و پزشکان آن کشور بود که زمینه قتل دخترم را رقم زده‌ بودند. پیگیری‌های چند ساله‌ام در دستگاه قضایی سبب شد تا بتوانم 17 شکایت را در دادگستری تهران علیه دولت امریکا مطرح کنم. بعد از تلاش‌های زیاد پرونده با تجمیع شکایت‌ها، 12 مهرماه سال 83 به دستور آیت‌الله شاهرودی، رئیس وقت قوه قضائیه پرونده به شعبه 1017 دادگاه عمومی تهران به ریاست قاضی غلامرضا جعفری ارجاع شد، اما جالب است بدانید که 9 سال بعد از ارجاع پرونده جلسه رسیدگی در شعبه 55 دادگاه امور بین‌الملل مجتمع شهید بهشتی به ریاست قاضی احمد اصانلو تشکیل شد! در روز جلسه من اسناد و مدارک لازم برای متهم کردن دولت امریکا در قتل دخترم را به دادگاه ارائه و از آن کشور اعلام شکایت کردم. از سوی دولت امریکا، اما هیچ‌کس در جلسه رسیدگی حاضر نشده بود. قاضی اصانلو بعد از شنیدن شکایت بنده ادامه جلسه رسیدگی را به روز دیگری موکول کرد.

برائت امریکا از قتل

در حالی که هر روز منتظر رسیدن ابلاغیه برای حضور در جلسه بعدی دادگاه بودم، جلسه رسیدگی 23 آبان سال گذشته تشکیل شد. قاضی رسیدگی‌کننده دولت امریکا را از اتهام قتل تبریه کرد. براساس این گزارش، شاکی دلایل کافی برای اثبات قتل از سوی دولت امریکا را ارائه نکرده بود، برای همین دادگاه از کارشناس رسمی دادگستری در امور پزشکی در این باره استعلام کرد، هرچند پزشکی قانونی بعد از انتقال جسد به ایران درباره علت فوت اعلام‌نظر نکرده بود، اما کارشناس علت فوت را براساس اوراق ارسالی از مرکز درمانی سنت‌پاول ایالت مینه‌سوتا امریکا ناشی از مشکلات جسمی، بیماری صرع و عقب‌افتادگی ذهنی اعلام کرده و براساس این اوراق مریم اول اکتبر سال 1996در آن مرکز فوت کرده بود.

مهر تأیید دادگاه تجدید نظر

مادر مریم گفت: با اعتراض من به رأی دادگاه پرونده به شعبه 60 دادگاه تجدیدنظر به ریاست قاضی عبدالغفار آل‌حبیب فرستاده شد که دادگاه تجدیدنظر هم هجدهم مهرماه امسال رأی برائت امریکا از قتل مریم را تأیید کرد. در رأی دادگاه آمده است که شاکی سال 84 درخواست خود برای محکومیت دولت امریکا را مطرح کرده بود که از سوی شعبه 1017 دادگاه عمومی تهران پذیرفته نشده است. با تجدیدنظرخواهی شاکی پرونده در شعبه 33 دادگاه تجدیدنظر بررسی شد. براساس رأی دادگاه تجدیدنظر، شاکی باید ابتدا قتل مریم توسط دولت امریکا را اثبات کند تا مشخص شود که قتل عمد، غیرعمد، شبه‌عمد یا غیره بوده و بعد درباره مطالبه دیه اقدام کند.

حالا پرسش اساسی درباره رأی صادر شده این است که مادر مریم که دوران کهولت خود را سپری می‌کند و سال‌های جوانی‌اش را دستگاه قضایی امریکا به چالش کشیده، در حال حاضر چگونه بدون حمایت قضایی کشورمان می‌تواند قتل دختر معلولش را که 21 سال قبل در کشور امریکا اتفاق افتاده، اثبات و آن را به قوه قضائیه ارائه کند؟!

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۱۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

26 بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال زنان دعوت شدند

اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی زنان، روز گذشته اعلام شد.

طرفداری | اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال زنان از ۲۰ تا ۲۴ اردیبهشت ماه در مرکز ملی فوتبال برگزار می‌شود. به همین منظور مریم آزمون، سرمربی تیم ملی فوتبال زنان اسامی بازیکنان دعوت شده به این اردو را به شرح زیر اعلام کرد:

کیمیا کافی، سارا دیدار (خراسان رضوی) - مریم ایزدپناه ، فهیمه ارزانی (کهکیلویه و بویراحمد) - فاطمه رضایی، سمیه آوج، نرگس خانی (البرز) - غزل مرشدی، نگین نقدی (کرمانشاه) - الهه جاویدان (بوشهر) - مینا ایری (گلستان) - زینب اسماعیلی (مازندران) - راحیل جعفری (فارس) - کیمیا نوری (تهران) - فاطمه شبان، مرضیه فیضی (اصفهان) - سمیرا محمدی، سوینچ سلیمانی (آذربایجان شرقی) - رقیه جلال نسب (خوزستان) - مرضیه نیکخواه، آتنا توفیق (همدان) - کوثر عنبری، روژین تمریان، فاطمه یوسفی، مریم نامی (ایلام) - مائده بیرنگ (گیلان)

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • حجازی: امیدوارم نام استقلال همان استقلال بماند/ به خاطر پیشنهاد سرپرستی بی درنگ به تهران آمدم+ فیلم
  • 26 بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال زنان دعوت شدند
  • سرپرست وزارت اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد: باجناقم از من شاکی است که چرا برای او وام جور نکردم
  • (ویدئو) اولین صحبت‌های مادر «یسنا» درباره مفقود شدن دخترش
  • ببینید | اولین توضیحات مادر یسنا درباره مفقود شدن دخترش
  • اطاله دادرسی در بسیاری از شعب دادگاه‌های نظامی به صفر رسیده است
  • دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد